Zaterdag 19 oktober verzamelen we om 10.00 uur op het station van Den Dolder op het P+R terrein bij de fietsenstalling. Om 15.00 sluiten we daar ook weer af. Neem dus een lunchpakket mee! Na afloop kunnen we nog wat gebruiken op het nabijgelegen terras om de dag na te bespreken.

Wie praktijkopdracht 1 nog niet heeft uitgevoerd, doet dat vandaag. Je presenteert je werk nadat je de opdracht hebt uitgevoerd meteen in het veld. Omdat we gaan determineren, neem je het Basisboek Paddenstoelen mee en verder eventueel veldgidsen als je die hebt. Ook de gedetermineerde paddenstoelen zullen we aan elkaar presenteren.

Woensdag 23 oktober is er GEEN avondbijeenkomst.

Woensdag 30 oktober is het microscopiepracticum. Mis het niet en zorg dat je op tijd bent, ervaring heeft geleerd dat deze avond altijd te kort is! Ter voorbereiding voer je enkele dagen eerder praktijkopdracht 2 (maken van een sporenprent) uit. Deze sporenprent heb je nodig bij het practicum. Neem ook de bijbehorende paddenstoel en eventueel nog een andere verse paddenstoel mee. Verder download en print je de reader voor het microscopiepracticum en deze neem je mee naar de practicumzaal. Dit is Z428. Voor chemicaliën, voorwerpglaasjes en dekglaasjes wordt gezorgd, neem zelf microscooppincet, prepareernaalden en mesjes mee.