Students

Laatste mededeling

Resultaten tentamen Vogelcursus 2018

Hoi allemaal,
De resultaten van de Vogelcursus 2018 zijn bekend en staan bij Downloads op de website (met studentnummers). Een cijfer > 5.49 betekend dat je het gehaald hebt. Een cijfer >4.00 en <5.5 geeft recht op de herkansing aanstaande dinsdag 29 mei.
Gefeliciteerd voor de geslaagden! Jullie resultaat wordt doorgegeven aan de UBV en aan het departement Biologie. De UBV neemt contact op zodra jullie je certificaat kunnen ophalen. Als je (incl de Vogelcursus) 3 Biologie in het Werkveld modules succesvol hebt afgerond kun je hier 7.5 studiepunt voor krijgen en zo een regulier vak uit de keuzeruimte vervangen.
Om onze cursus te blijven verbeteren krijgen jullie binnenkort ook een uitnodiging een enquete in te vullen. Alvast bedankt voor jullie medewerking!
We hopen dat jullie met veel plezier aan de cursus hebben deelgenomen en ook na de cursus nog enthousiast blijven vogelen. De UBV Vogelcursus Facebook groep kan hierbij helpen! Hier zitten alle oud-cursisten van de Vogelcursus in en er worden af en toe excursies, stages of mystery birds gedeeld. Als je zelf een keer op pad wilt kun je dat ook hier delen!
Namens ons allemaal hartelijk bedankt voor jullie inzet dit jaar en veel verder vogel-plezier!
Vriendelijke groet,
Luc, Sjoerd, Erik, Sean, Rascha

Eerdere mededelingen

Downloads

Vogelcursus

Coordinator:Luc de Bruijn
Emailadres:vogelcursusbihw@gmail.com