Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de vogelcursus 2022! Over een paar dagen gaan we van start: het eerste college is op dinsdag 22 maart, 17:15 in het Kruytgebouw zaal Z409. In dit bericht vind je wat praktische informatie op een rij.

 

Communicatie/website

De communicatie voor de cursus zal, na vandaag, verlopen via de website www.biologieinhetwerkveld.org/vogelcursus. Hier kun je inloggen (wachtwoord staat onderaan dit bericht) om de mededelingen te bekijken en de slides van de presentaties te downloaden. Eventuele roosterwijzigingen en ook de vertreklocaties voor de ochtendwandelingen zullen hier gepost worden. Houd dus altijd de website goed in de gaten en kijk hier eerst als je een vraag hebt. Overige vragen kun je naar dit emailadres sturen (of natuurlijk aan ons stellen tijdens een college of ochtendwandeling).

Belangrijk: Laat het aub zo snel mogelijk weten als het je niet lukt in te loggen op de website, zodat we daar iets aan kunnen doen!

Wanneer jij een vraag op opmerking hebt kan je die het beste mailen naar l_de_bruijn@hotmail.com

 

Benodigdheden

De meesten van jullie hebben via de UBV het boekje ‘Zakgids vogels van Nederland en België’ besteld (of hebben de oudere versie Zakgids vogels van Nederland, of een andere vogelgids). 

Naast het boekje is het handig een verrekijker mee te nemen naar de ochtendwandelingen. Probeer er een van iemand te lenen als je er zelf geen hebt! Er zijn ook een aantal verrekijkers beschikbaar bij de cursus.

 

Aanwezigheid

We verwachten dat je steeds bij alle colleges en ochtendwandelingen aanwezig bent en houden ook een aanwezigheidslijst bij. Mocht je onverhoopt een dag niet kunnen, meld je dan af via een mailtje aan het bovengenoemde emailadres. Bij te veel gemiste onderdelen kan een vervangende opdracht nodig zijn om deel te mogen nemen aan het tentamen.

 

Mocht je onverhoopt toch niet mee kunnen doen met de cursus, laat dit dan zsm weten, er staan namelijk ook mensen op de reservelijst die dan graag in jou plaats meedoen!

 

Nogmaals van harte welkom bij de cursus! Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij. Tot bij het eerste college!

 

Vriendelijke groet,

Luc de Bruijn

 

Ook namens, 

Erik Kleyheeg en Richard Houtman

 

Wachtwoord voor de website:  2022#Vogel